Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко віддасть свободу слова своїм журналістам

Понеділок, 26 червня 2006, 16:56
У вівторок БЮТ визначиться із кандидатурою на посаду керівника парламентського комітету з питань свободи слова та інформації.

Про це повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час зустрічі зі студентами Києво-Могилянської академії.

За її словами, на даний момент на цю посаду претендують три кандидати: Андрій Шевченко, Олег Ляшко і Степан Курпіль (колишній головний редактор "Високого замку").

Тимошенко зазначила, що ці кандидатури будуть винесені на загальне обговорення на засіданні фракції у вівторок.

Після того, як кандидати "дадуть відповіді на всі запитання", буде проведено голосування по цих кандидатурах серед членів фракції.

"І взагалі всі наші процедури по кадрових призначеннях ми намагаємося робити прозоро, для того, щоб не залишилося сумнівів, що ці процедури виключають будь-який елемент корупції", - додала вона.

Також Тимошенко повідомила, що у п'ятницю зустрічатиметься з представниками культурної еліти України для того, щоб вислухати їхні пропозиції щодо критеріїв оцінки кандидатів на посаду міністра культури.

При цьому лідер БЮТ відмовилася говорити про перші кроки, які будуть зроблені новим урядом, до тих пір, поки цей уряд не пройде голосування у Верховній Раді.

"Як тільки буде призначено уряд та інші керівні органи країни, я одразу скажу, які перший, і другий, і третій кроки", - заявила Тимошенко.

На питання, чи є у неї сумніви щодо позитивного результату голосування по кандидатурі прем'єра, Тимошенко відповіла: "Сумнівів немає, але життя завжди вносить свої корегування".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування