Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наприкінці тижня "Наша Україна" роздасть портфелі

Понеділок, 26 червня 2006, 20:34

Член фракції "Наша Україна" Петро Порошенко заявляє, що блок розгляне кандидатури на посади в Кабінеті міністрів і парламентських комітетах у рамках своєї квоти після четверга-п'ятниці.

"Питання представників блоку "Наша Україна" в уряді і комітетах ми будемо обговорювати після четверга-п'ятниці. Зараз йдуть обговорення, відпрацьовування критеріїв. Ми відповідально ставимося до людей, кандидатів, які будуть представляти нашу політичну силу у владі", - сказав Порошенко в ефірі телеканалу "1+1" у понеділок увечері.

Він також заявив, що "Наша Україна" не одержала позитивної відповіді на пропозицію провести обмін посадами голів МВС і Мінтрансзв’язку з СПУ в рамках квот на міністерські посади.

Як відомо, раніше керівник інформаційного департаменту блоку "Наша Україна" Тетяна Мокріді заявила, що блок "Наша Україна" розглядає можливість обміну посади міністра внутрішніх справ за своєю квотою в призначенні членів коаліційного уряду на посаду міністра транспорту і зв'язку в новому Кабінеті міністрів.

Відповідно до розділу коаліційного договору про розподіл сфер відповідальності, посада голови МВС належала до квоти блоку "Наша Україна", а міністерство транспорту і зв'язку - до квоти СПУ.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування