Безсмертний думає, що коаліцію "гальмував" "корупційний скандал"

Вівторок, 27 червня 2006, 10:58

Затягнуті переговори про створення демократичної коаліції в парламенті пов'язані з торішнім "корупційним скандалом", вважає керівник фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний.

"Якщо подивитися правді в очі, важкий переговорний процес "трійки" був обумовлений торішнім конфліктом, (пов’язаним) з відставкою прем'єр-міністра і так званим корупційним скандалом", - сказав Безсмертний в інтерв'ю "Комерсант-Україна".

"І головна причина складностей переговорного процесу була в тому, що треба було відновити довіру між сторонами", - додав він.

За словами Безсмертного, переговори "дуже зблизили" "Нашу Україну", БЮТ і СПУ.

Порівнюючи переговорний процес у рамках "трійки" з переговорами з Партією регіонів, керівник фракції "Нашої України" зазначив, що "суть домовленостей носила дуже складний характер з обома сторонами".

"Якщо говорити про технологічну складову, то консультації з "Регіонами" йшли на більш спокійному, високому і предметному рівні. А переговори в "трійці" носили дуже емоційний, заангажований і політичний характер", - сказав він.

Водночас Безсмертний відзначив, що статус переговорів у "трійці" носив публічний характер, а характер консультацій з Партією регіонів був більш закритим, "і тому мало хто знає, про що там йшла мова".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування