Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДЕПУТАТИ ПІШЛИ НА ПЕРЕРВУ ЧЕРЕЗ РЕГІОНИ

Вівторок, 27 червня 2006, 12:34

У роботі Верховної Ради України планується оголосити перерву до четверга.

Про це в інтерв'ю журналістам повідомив лідер фракції "Наша Україна" Роман Безсмертний за підсумками засідання погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій.

Безсмертний підкреслив, що основна проблема полягає в тому, що парламентська коаліція й опозиція не можуть знайти спільної позиції по процедурі обрання спікера і прем'єр-міністра.

Безсмертний повідомив, що протягом середи і четверга будуть проходити консультації, у ході яких кожна політична сила буде шукати відповідь на це питання.

Відповідаючи на питання про те, чи готова "Наша Україна" піти на поступки і провести таємне голосування з обрання спікера ВР, Безсмертний повідомив, що його фракція буде діяти відповідно до спільного рішення коаліції.

Крім того, Безсмертний повідомив, що на сьогоднішній день заплановане проведення загальних зборів парламентської коаліції, яке відбудеться о 16:00 у сесійному залі парламенту.

Перед цим тимчасова президія Верховної Ради і представників фракцій провела засідання по розблокуванню роботи парламенту.

Як повідомлялося, вранці 27 червня фракції Комуністичної партії і Партії регіонів заблокували президію Ради.

26 червня ПР пообіцяла блокувати роботу парламенту у випадку, якщо парламентська коаліція буде обирати керівництво Ради не за регламентом.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування