ЯНУКОВИЧ БУДЕ БЛОКУВАТИ ВР АЖ ДО РОЗПУСКУ

Вівторок, 27 червня 2006, 13:10

Фракція Партії регіонів готова блокувати роботу Верховної Ради аж до розпуску парламенту.

"Будемо блокувати Верховну Раду згідно з законом 30 днів", - сказав лідер ПР Віктор Янукович журналістам у парламенті.

Відповідаючи на питання, чи розраховує таким чином Партія регіонів на проведення дострокових виборів, Янукович відповів: "Звичайно. Якщо буде порушуватися Конституція і якщо будуть порушуватися закони України".

Водночас він зазначив, що, якщо сторонам вдасться домовитися і "влада почне рахуватися з половиною населення України", то Партія регіонів не буде "накаляти обстановку".

"Ми не заважали і не збираємось заважати владі ефективно працювати. Але ми ніколи не дозволимо, щоб 50% населення України були виключені з життя", - сказав він.

Янукович також підкреслив, що Партія регіонів готова до компромісів.

"Але сьогодні у нас відбулася розмова глухого з німим. Цілковите неприйняття наших вимог", - сказав він.

Янукович також вважає, що, якщо відбудуться дострокові вибори, то Партія регіонів отримає кращий результат, ніж на попередніх.

"Ми впевнені, що кількість наших прихильників зростає, причому не лише на Сході, але й в Центрі, і на Заході", - сказав він.

Лідер фракції повідомив про те, що на наступному тижні Партія регіонів має намір ініціювати проведення засідань місцевих рад, а також мітинги і збори громадян у всіх регіонах, на яких буде роз'ясняти свою позицію.

Він також заявив, що акція профспілок проти підвищення тарифів, яка відбувається в Києві у вівторок, - це тільки "перший дзвіночок". "Завтра підніметься вся Україна", - додав лідер Партії регіонів.

Українська правда, "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування