Єхануров очікує "продовження банкету". Футбольного

Вівторок, 27 червня 2006, 13:19

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров привітав футболістів збірної України з футболу з виходом до 1/4 фіналу Чемпіонату світу - 2006.

"Демонструючи з кожною грою більш якісний і прекрасний футбол, ви укріплюєте надії та очікування на продовження вдалого виступу на Чемпіонаті світу. Віримо у вас та щиро бажаємо нових перемог", - сказав він у привітальній телеграмі.

Також "висловив захоплення досягнутими перемогами" Блок Юлії Тимошенко: "З надією і вірою за командою Олега Блохіна спостерігають країни-сусіди, адже на Чемпіонаті світу Україна - єдиний представник Східної Європи".

"Радіючи футбольним перемогам, ми пишаємося приналежністю до української нації і щиро віримо, що нас не вдасться роз'єднати жодним політикам, бо українці мають гідність і вміють бути кращими", - зазначається у повідомленні.

"Разом із мільйонами вболівальників вірю, що прагнення до перемоги у поєднанні з талантом, майстерністю і самовідданістю здатне здолати всі перепони. Україно, вперед!", - додала Тимошенко.

У свою чергу "Народний союз Наша Україна" привітав українських футболістів та вболівальників "із безпрецедентною подією в історії українського футболу - виходом збірної України до 1/4 фіналу Чемпіонату світу".

"Таких висот не досягав навіть легендарний радянський футбол!", - додається у повідомленні.

"В цей знаменний час ми бажаємо нашим спортсменам наступних перемог і звершень, міцного здоров'я й наснаги, непохитності духу й наполегливості, а Україні - віри в наших футболістів, в український футбол і його славне майбутнє!", - додають в "Нашій Україні".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування