У Черновецького намалювали схему... розміщення туалетів

Вівторок, 27 червня 2006, 13:53

Київська влада підготувала схему розміщення міських туалетів.

Про це у вівторок повідомив журналістам заступник голови Київської міськдержадміністрації Валерій Пустовойтенко.

За його словами, зараз йде узгодження цієї схеми.

"Якщо хтось думає, що це так просто - взяти і розмістити (туалети - ред.), він помиляється. Це складніше зробити, ніж побудувати висотний будинок у центрі міста", - підкреслив Пустовойтенко.

У першу чергу, за словами заступника голови КМДА, столична влада повинна відремонтувати існуючі туалети. Крім того, зараз готується план будівництва інших туалетів згідно зі схемою розміщення.

Пустовойтенко запевнив журналістів, що в столиці будуть ставити і біотуалети, які повинні бути в місцях масового скупчення людей: на стоянках, біля станцій метро. Ця система зараз відпрацьовується.

"Цифри поки рано називати. Але близько тисячі туалетів у місті повинні стояти обов'язково", - підкреслив представник Київської міськдержадміністрації, додавши, що, наприклад, у парках і скверах повинні стояти найкращі туалети.

У цьому контексті представник столичної влади розповів журналістам про конкурс на 10 найкращих туалетів світу. "Чим кращі туалети, тим вище розвиток життя суспільства", - підбив підсумок Пустовойтенко.

Як відомо, місяць тому Київський міський голова Леонід Черновецький доручив Пустовойтенку вивчити проблему і розробити план заходів для рішення питання відсутності туалетів у громадських місцях столиці.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування