Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі підуть спати додому, але залишать вартових

Вівторок, 27 червня 2006, 17:57

Фракція Партії регіонів планує о 18.00 у вівторок розблокувати парламентську трибуну, але обіцяє знову заблокувати її в четвер.

Про це заявив член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

За його словами, депутати від фракції не збираються залишатися на ніч у сесійній залі ВР.

"Ми підемо додому, але ми чітко сказали, що ми не дамо працювати в конституційному процесі Верховній Раді, поки вона не буде повернута в конституційне русло", – підкреслив він.

При цьому Чорновіл додав, що 18.00 – це завершення часу роботи парламенту.

"Якщо вони хочуть збиратися вночі, нехай збираються. Віктор Медведчук збирався в Українському домі, але тоді була чітка заява Ради Європи, що все, що було ухвалено поза стінами парламенту таким способом, є абсолютно незаконним – нехай вони потім доводять Європі законність рішень. Ми не визнаємо жодної їхньої дії", – сказав Чорновіл.

При цьому він додав, що в такому випадку Партія регіонів буде діяти жорстко, на розпуск парламенту.

Водночас він підтвердив намір фракції в четвер зранку знову заблокувати парламентську трибуну, якщо не будуть ухвалені рішення, які, за його словами, "засвідчать, що парламент – це не тільки парламентська більшість, але і всі депутати, включаючи опозицію".

Як відомо, у вівторок перед початком пленарного засідання депутати фракції Партії регіонів заблокували трибуну і президію парламенту.

У той же час депутат Дмитро Святаш заявив, що фракція Партії регіонів ухвалила рішення установити цілодобове чергування в сесійній залі парламенту.

Святаш повідомив, що таке чергування буде продовжуватися доти, поки коаліція не виконає ультиматум Партії регіонів, повідомляє Ліга.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...