Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У сина екс-депутата знайшли 1,5 кілограми героїну

Середа, 28 червня 2006, 17:37

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підтверджує інформацію про причетність до вилученої в Донецьку великої партії наркотиків сина народного депутата колишнього скликання від Севастополя.

Про це повідомили "Інтерфакс-Україна" у середу в ЦГЗ УМВС у Севастополі.

"Тут дивна історія. З одного боку, син цього депутата знаходиться у всеукраїнському розшуку за підозрою в причетності до вбивства. З іншого боку, на минулому тижні в Донецьку була затримана безпрецедентна в українській історії партія наркотиків - це 1,5 кілограми героїну і 3,5 кілограми гашишу. Їх перевозив саме син цього депутата", - сказав Луценко в Севастополі, відповідаючи на питання про причетність до вилученої партії наркотиків сина депутата колишнього скликання.

У цьому зв'язку він висловив сумнів у доцільності недоторканності депутатського житла і транспорту.

"З моєї точки зору, це ще раз свідчить про шкідливість депутатської недоторканності, зведеної в Україні в абсолют. Вона, безумовно, повинна бути. Депутат не повинен нести жодної відповідальності за свої висловлення на сесії, за свої дії під куполом Верховної Ради, але недоторканність житла депутата Верховної Ради, його транспорту, як ви бачите на цьому прикладі, є не зовсім логічною", - зазначив міністр.

24 червня в Донецьку в ході спецоперації силовиків було виявлено 1,5 кг героїну і 3,6 кг гашишу. Наркотики знайшли будинку в жителя Донецька. Луценко заявив, що вартість цієї партії наркотиків на "чорному ринку" може складати біля $20 млн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування