ЯНУКОВИЧ ГОТОВИЙ РОЗБЛОКУВАТИ ТРИБУНУ

Четвер, 29 червня 2006, 11:31

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про згоду розблокувати трибуну парламенту у відповідь на обрання спікера шляхом таємного голосування бюлетенями.

"Ми дали згоду для розблокування парламенту, щоб виконати перший пункт – для обрання голови Верховної Ради; давайте рухатись далі. Але вони відмовилися", - зазаначив він.

Янукович додав, що таємне голосування за спікера є виконанням регламенту Верховної Ради, а "регламент – це Конституція парламенту".

Лідер Партії регіонів звернувся до представників коаліції: "Якщо ви порушуєте наші права, то як ми розблокуємо парламент? Ми ж несемо відповідальність, ми ж присягали українському народу!".

Янукович розповів, що представники Партії регіонів і далі продовжуватимуть почергово блокувати президію та трибуну парламенту.

"Для цього у нас складено графік, і поки жоден депутат не відмовився", - зазначив він.

Янукович додав, що основна група депутатів базується у близькій відстані до парламенту: "Біля трибуни розташовані вартові. А ми вдень – на відстані не більше 10 хвилин їзди до Верховної Ради. Ми готові захищати парламент".

На питання, коли прийде його черга блокувати трибуну, лідер Партії регіонів відповів: "А я чергую цілодобово".

При цьому він не уточнив, де саме він чергує. Як відомо, Янукович жодного разу не був помічений при блокуванні трибуни.

Натомість лідер Партії регіонів розповів, що у четвер "як завжди, прокинувся близько 6 години ранку". "Але хлопці були тут вже о 4 годині ранку", - додав він.

На питання, які йому снилися сни, Янукович відповів "нормальні".

У той же час він спростував заяви представників коаліції про те, що Партія регіонів виділила гроші на підкуп депутатів: "Ми звикли до цих брудних заяв. Це болтологія, це неповага до самих себе".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News