Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суркіс, Блохін і Шевченко офіційно покликали Ющенка на футбол

Четвер, 29 червня 2006, 13:57

Національна збірна України з футболу запросила президента Віктора Ющенка на перегляд матчу чвертьфіналу чемпіонату світу Україна-Італія, що відбудеться 30 червня в Гамбурзі.

Як повідомляє в четвер прес-служба президента, про це йдеться в листі Ющенку, який підписали президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, головний тренер збірної Олег Блохін і капітан команди Андрій Шевченко.

На думку футболістів, особиста присутність президента України на стадіоні під час принципового матчу зі збірною Італії додасть їм "натхнення і зміцнить віру у власні сили".

"Переконані, що ваш приїзд також буде помітно сприяти просуванню нашої спільної з Польщею заявки на проведення фінальної частини Євро-2012", - підкреслюється в листі.

Футболісти також відзначили підтримку президента протягом усього чемпіонату світу, де Україна вперше представлена як незалежна держава.

"Це, безсумнівно, допомагає і надихає футболістів на самовіддану гру. Переконані, що наші вагомі для країни-дебютанта досягнення служать і будуть служити гарним стимулом для підйому національного футболу й іміджу країні в цілому", - йдеться в листі.

Зі свого боку Ющенко заявив, що визначиться зі своєю поїздкою на матч чвертьфіналу в п'ятницю. За словами президента, його рішення буде залежати від ситуації в парламенті..

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування