Тимошенко угледіла в Порошенку план по розвалу коаліції

Четвер, 29 червня 2006, 17:23

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що позиція соціалістів стосовно кандидатури Петра Порошенка на посаду спікера парламенту не зможе зруйнувати коаліцію трьох політичних сил.

Про це лідер БЮТ заявила в четвер, повідомляє Обком з посиланням на Лігу.

"Ні за яких обставин будь-яка кандидатура не може розвалити коаліцію", – сказала Тимошенко.

Вона підкреслила, що кожна політична сила, висуваючи своїх кандидатів на ту чи іншу посаду, повинна рахуватися із громадською думкою.

За словами Тимошенко, БЮТ у даній ситуації дотримується гасла: "Закрий очі і думай про країну".

Лідер БЮТ зазначила, що відповідальність за таких людей, як Порошенко, лягає саме на ту політичну силу, що запропонувала його кандидатуру.

При цьому Тимошенко зауважила, що зараз проблема не з позицією Олександра Мороза з приводу кандидатури Порошенка, а проблема полягає в самому Порошенку: "Я не виключаю, що це частина плану по руйнуванню коаліції".

За словами лідера БЮТ, ще заздалегідь було відомо, що такі кандидатури, як Порошенко, не будуть легко проходити в парламенті.

З огляду на той факт, що в членів коаліції немає права вето у відношенні кандидатур, внесених іншими політичними силами по своїх квотах, Тимошенко рекомендує кожній політичній силі виважено підходити до висування будь-яких кандидатур.

"Щоб не було так, що Морозу доведеться дотримуватися своїх слів про те, що він і за чорта з копитами проголосує", - додала вона.

Як відомо, у четвер лідер фракції СПУ виступив проти висування Порошенка на посаду спікера ВР.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування