Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович наскаржився послу США на УТ-1 і секретаріат Ющенка

Четвер, 29 червня 2006, 18:50

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович дав згоду виступити в четвер у прямому ефірі програми "Точка зору" на Першому національному телеканалі.

Про це "Острову" повідомив депутат і колишня прес-секретар Януковича Ганна Герман.

Вона підкреслила, що Янукович погодився на прямий телеефір УТ-1, оскільки вважає, що не журналісти винні у тому, що лідеру опозиції було відмовлено в прямому ефірі на УТ-1 28 червня.

"Ми зараз на зустрічі з новим послом США Вільямом Тейлором вручили нашу заяву з приводу ситуації з ефіром на УТ-1, а також уже відправили нашу заяву в Моніторинговий комітет Ради Європи", - сказала Герман.

"Я також мала розмову з журналістами з УТ-1, ми порадилися з Віктором Януковичем і прийшли до висновку, що журналісти в ситуації, що сталася, не винні. Ми вирішили прийняти запрошення журналістів УТ-1 і лідер Партії регіонів буде сьогодні в прямому ефірі на телеканалі УТ-1 о 21-20. Журналісти не винні у тому, що на них був тиск", - додала вона.

Як відомо, у середу прес-служба Партії регіонів поширила повідомлення, що Януковичу було відмовлено в прямому ефірі телеканала УТ-1, незважаючи на попередню домовленість.

Герман стверджує, що зроблено це було за прямим дзвінком із секретаріату президента.

Водночас прес-секретар Віктора Ющенка Ірина Геращенко, а також прес-служба Першого національного спростовували це повідомлення.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...