Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів готує Сєвєродонецьк-2?

П'ятниця, 30 червня 2006, 10:44

1 липня 2006 року в місті Дніпропетровську Партія регіонів планує провести з’їзд депутатів всіх рівнів.

Про це йдеться в заяві Громадянського активу Дніпра (ГРАД), створеного міськими організаціями УНП, ПРП, Пори та інших громадських організацій, повідомляє Обком.

Як зазначається в заяві, "факт проведення з'їзду до останнього часу тримався в глибокій таємниці, а самі "регіонали" називають його не інакше, як "Сєвєродонєцк-2"".

Захід прихильників Януковича намічено провести в палаці культури заводу імені Карла Лібкнехта.

Крім трьох тисяч учасників, яких звезуть з усього Сходу та Півдня України, в Дніпропетровську очікується прибуття депутатів Партії регіонів та особисто Віктора Януковича.

За даними Громадянського активу Дніпра, під час зібрання "регіонали" планують заявити про проведення всеукраїнських референдумів з питань федеративного устрою України, входження до ЄЕП та військового союзу з Росією, надання російській мові статусу другої державної.

"Дніпропетровщина обрана для проведення зльоту сепаратистів не випадково – саме тут перемога "донецьких" не є очевидною, їм поки що не вдається нав’язати маріонеткового керівництва обласній раді, а опір демократичних сил їхній експансії тут найзапекліший", - говориться в заяві.

У зв’язку з можливим з’їздом Громадянський актив Дніпра звертається до всіх патріотичних і демократичних сил країни та Дніпропетровщини з закликом "об’єднати зусилля і не допустити антидержавних, антиконституційних дій, спрямованих на розкол України".

Водночас прес-служба Партії регіонів підтвердила, що планується проведення у Дніпропетровську 1 липня всеукраїнської наради депутатів всіх рівнів від цієї політичної сили за участю лідера партії Віктора Януковича, передає УНІАН.

За даними прес-служби, тема наради – "Обговорення поточної політичної та соціально-економічної ситуації в Україні після створення помаранчевої коаліції у парламенті". Після проведення наради планується прес-конференція.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування