Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенку не вистачає голосів?

П'ятниця, 30 червня 2006, 10:50

Одна з лідерів Партії Регіонів Раїса Богатирьова заявляє, що для обрання члена "Нашої України" Петра Порошенка спікером парламенту не вистачає голосів.

"Сьогодні на погоджувальній раді Олександр Турчинов дав чітко зрозуміти, що коаліція не готова проголосувати за спікера, навіть у відкритому режимі, як вони того хотіли раніше", - сказала Богатирьова "Українській правді".

За словами Богатирьової, Порошенко може розраховувати на 218 голосів, оскільки за нього не хочуть голосувати частина фракції СПУ та Блоку Тимошенко.

"І нестача голосів – це головна причина, з якої не працює парламент. І затягування часу намагаються використати, щоб закрити проблеми", – додала Богатирьова.

Вона сказала, що Партія регіонів готова піти на поступки для розблокування трибуни – погодитись на голосування за голову Верховної Ради, але коаліція ігнорує цю пропозицію.

Вона також повідомила, що представники коаліції "готові дати Партії регіонів два-три комітети".

"Ми не сприймаємо цю пропозицію. Комітети треба ділити пропорційно, і опозиція повинна отримати ті з них, які мають контрольну функцію – бюджетний комітет, по боротьбі з організованою злочинністю, з питань свободи слова, регламентний, з питань праці та соціальної політики, а також контрольну комісію з питань приватизації", - додала Богатирьова.

Вона також висловила упевненість, що у п’ятницю засідання парламенту не відбудеться.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування