Тренер італійців придумав, як боротися з українцями

П'ятниця, 30 червня 2006, 11:54

Головний тренер збірної Італії з футболу Марчело Ліппі вважає, що його головним завданням його команди є зломити опір українців.

"Вивчаючи команду України заздалегідь, як нашого можливого суперника по чвертьфіналу, я прийшов до такого висновку. У них чимало цікавих футболістів, і мені доведеться просто гадати, ким мій колега Олег Блохін замінить травмованого Андрія Вороніна", - заявив Ліппі на конференції у четвер.

"Україна - вражаюче підготовлена команда у фізичному плані. Згадаєте матч зі Швейцарією: після напруженого матчу довжиною в 120 хвилин українці граючи реалізували один пенальті за іншим, тоді як у їх суперників тремтіли ноги", - додав тренер італіців.

Тому, за його словами, головне для команди Італії - не стримати Шевченко, а "зломити опір збірної України".

Ліппі в четвер пішов від конкретної відповіді на питання, у якому складі вийде на гру з Україною італійська команда, в якій не буде двох провідних центральних захисників.

"Випущу найбільш збалансований на даний момент склад. Мені кажуть, що даремно я в кожнім матчі змінюю основних футболістів. Але в першу чергу мені потрібні свіжі гравці, що здатні бігти вперед", – відзначив Ліппі.

На питання про можливих суперників по півфіналі - Аргентину чи Німеччину - Ліппі зволів не відповідати.

"Зараз усі мої думки - винятково про Україну", – заявив він.

Але тему все-таки розвив. "Ми провели величезну роботу на цьому чемпіонаті світу і заслужили виходу в півфінал. Опинитися серед чотирьох кращих збірних світу - це дуже здорово. А далі вже піде непередбачуваний футбол", – відзначив Ліппі.

germany06.ru

Інтерв'ю повністю читайте на сайті "Чемпіон"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування