Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРЕЗИДЕНТ І КОАЛІЦІЯ ЛЯКАЮТЬ РЕГІОНИ "РОЗПРАВОЮ"

П'ятниця, 30 червня 2006, 13:14

Президент Віктор Ющенко та лідери фракцій, що входять у коаліцію, виробили план дій по врегулюванню протистояння у Верховній Раді.

Про це на брифінгу в секретаріаті президента повідомили Роман Безсмертний, Юлія Тимошенко та Олександр Мороз, повідомляє прес-служба блоку "Наша Україна".

За словами Безсмертного, досягнуто рішення провести об 11 годині ранку в понеділок круглий стіл за участю представників від усіх фракцій.

При цьому коаліція буде вимагати відмови будь-яких політичних сил від використання ультимативних форм спілкування, неприпустимості для політичних партій висувати вимоги державним органам.

Також коаліція вимагатиме неприпустимості блокування будь-якими партійними або громадськими організаціями діяльності Верховної Ради.

"В останньому випадку, повинен попередити - можливі судова процедура і настання кримінальної відповідальності", - сказав Безсмертний.

За словами лідерів коаліції, на круглому столі вони також запропонують врегулювати статус опозиції в місцевих радах на території всієї України і принципи розподілу комітетів ВР.

При цьому, за їх словами, мова про пропорційний розподіл керівництва комітетів не йде.

На завершення лідери коаліції повідомили, що передали Президентові Ющенко проект указу кандидата в президенти Ющенко від 2004 року про опозицію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...