Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість хазяїна Черновецького у метро зустрів Ленін

П'ятниця, 30 червня 2006, 15:21

Київський мер Леонід Черновецький розкритикував столичний метрополітен після своєї поїздки цим видом транспорту в четвер.

"Чистий совдеп. Я проїхав на метро кілька зупинок... Я побачив метро зразка навіть не 86-го року. Але те, що там навкруги Ленін, усі його цитати... Це ще нічого, але все ж заклеєно листівками, рекламами", - обурився Черновецький.

"І звичайно, ніякого як би хазяїна метро я не побачив. Це не хазяїн, хто сьогодні відає таким видатним спорудженням. Воно не має затишку", - додав мер.

У той же час Черновецького здивували черги за жетонами: "Це дивно взагалі. Звідкіля вони можуть взятися?!".

Мер відзначив для себе серед інших проблем "торговців без дозволу, які не платять податків і в такий спосіб крадуть у киян гроші, і розгубленого при цьому міліціонера, який на питання, на якій підставі вони (торговці) тут стоять, гарячково шукає ліцензію, якої не існує".

Також Черновецький знайшов діючі ігрові автомати, які влада міста "вириває з коренем і вже 400 витягла", і "звичайно, багато людей".

"Я думаю, з цим треба щось робити. Але я буду говорити про це з людиною, що буде мене тормошити. Не я повинен ганятися за нею по метро і з'ясовувати проблеми, а вона повинна приходити до мене і говорити", - підкреслив мер Києва.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування