У справі Гонгадзе виявили ще одну жертву?

П'ятниця, 30 червня 2006, 19:28

Апеляційний суд Києва продовжить слухання справи за обвинуваченням виконавців вбивства журналіста Георгія Гонгадзе в понеділок, 3 липня, о 10.00.

На засіданні в п'ятницю було закінчено допит обвинувачуваного Миколи Протасова і розпочато допит третього підсудного Валерія Костенка, повідомила представник інтересів вдови Гонгадзе Мирослави Валентина Теличенко.

За її словами, у неї склалося враження, що відповіді Костенка були "чесними, щирими, він не пробував ухилятися від відповідей і зменшити свою провину".

Теличенко висловила думку, що Костенко як працівник органів внутрішніх справ має високу кваліфікацію "у позитивному розумінні". "Дуже сумно, схоже, жертвою в цій трагедії (став) не тільки Георгій Гонгадзе", - сказала вона.

Як відомо, 19 грудня 2005 року Апеляційний суд Києва почав попереднє судове слухання справи за обвинуваченням виконавців вбивства Гонгадзе.

Обвинувачувані - колишні офіцери міліції Валерій Костенко, Микола Протасов (перебувають під вартою), Попович (на підписці про невиїзд).

Ще один обвинувачуваний в убивстві журналіста, екс-начальник департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексій Пукач, знаходиться в розшуку.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування