Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича вирішили, що Ющенко на їхньому боці?

Понеділок, 10 липня 2006, 16:30

Заступник голови фракції Партії регіонів Євген Кушнарьов вітає "трансформацію" позиції президента Віктора Ющенка щодо антикризової коаліції.

"Сьогоднішня заява Ющенка є менш емоційною і більш конструктивною. Звертає на себе увагу заперечення президентом будь-яких конфронтаційних сценаріїв, що можуть нанести шкоду народу і підірвати стабільність країни. Не сумніваюся, що антикризова коаліція цілком підтримає президента й у його вимогах забезпечити єдність України", - цитує Кушнарьова прес-служба Партії регіонів.

На його думку, тільки постійний діалог між президентом і коаліцією більшості в парламенті "здатен забезпечити пошук взаємоприйнятних рішень".

"У цьому зв'язку прагнення президента зберегти незмінність внутрішнього і зовнішнього політичного курсу країни може бути реалізоване, якщо сторони спільно в короткий час підготують основи внутрішньої і зовнішньої політики України, і відповідно до Конституції парламент їх затвердить", - сказав Кушнарьов.

"Вважаю, що в цих основах можуть знайти відображення основні положення президентської програми "10 кроків назустріч людям". Разом з тим думаю, що окремі орієнтири повинні бути піддані коректуванню з урахуванням реалій сьогоднішнього дня", - додав він.

Кушнарьов вважає кращим виходом з ситуації, що склалася, одномоментне затвердження Віктора Януковича як нового прем'єра і приведення до присяги суддів Конституційного суду.

"Зрештою, парламент і коаліцію очолюють гідні політики, які вміють відповідати за свої слова. І Ющенку нема чого боятися тих підступів, які переслідували його останні півтора роки. Взаємна повага і довіра – от що потрібно у відносинах президента і парламенту", - відзначив Кушнарьов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування