Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Тимошенко, якого підозрювали у переговорах з "регіонами", відхрестився від Мороза

Понеділок, 10 липня 2006, 18:19

Депутат від БЮТ Богдан Губський переконаний, що Олександр Мороз зрадив інтереси виборців, створивши коаліцію з Партією регіонів.

Про це йдеться у повідомленні його прес-служби у відповідь на поширену інформацію про те, що він нібито веде переговори з представниками Партії регіонів про входження до коаліції.

"Додатково це (зрада) підтверджується переконаннями сотень людей на Київщині та Черкащині, де я щойно побував. Люди просили мене переказати пану Морозу, що він - зрадник", - заявляє Губський.

"Наголосіть", - просили вони, - "що якби ми знали, що він переметнеться до Партії регіонів, то ніколи б не голосували за нього", - передає депутат слова людей.

Губський вважає, що "позиція цих людей, які важкою працею вирощують хліб, має бути вирішальною".

"Мороз же підтримав політичну силу, яка здатна обтягнути країну колючим дротом, подарувати росіянам Крим та знищити українську мову", - зазначив він.

"Якщо політик хоче вважати себе державним діячем, він повинен своєю діяльністю не зраджувати інтереси громадян, а сумлінно виконувати свої передвиборчі обіцянки. Мороз – не виконав, саме тому він зрадив інтереси України", - наголосив Губський.

Як відомо, у понеділок член Партії регіонів Микола Азаров не зміг ні спростувати, ні підтвердити інформацію про можливість приєднання до коаліції груп Анатолія Кінаха і Губського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування