Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО В НЬОГО БАГАТО СПІЛЬНОГО З ЮЩЕНКОМ

Понеділок, 10 липня 2006, 18:38

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що заява президента Віктора Ющенка щодо ситуації у парламенті свідчить про те, що новостворена коаліція має шанс перерости в широку коаліцію патріотичних сил.

Про це йдеться у заяві Януковича, розміщеній на його сайті.

За його словами, новостворена коаліція і президент "мають однакове бачення перспективи розвитку держави".

"Насамперед, я абсолютно погоджуюся з президентом у тому, що всі процеси повинні відбуватися з дотриманням духу і букви Конституції України. І я радий, що саме такі підходи стояли в основі формування антикризової коаліції, яка залишила відкритими двері для всіх патріотичних сил і має шанс стати перерости в широку парламентську коаліцію", - заявляє Янукович.

Він також заявляє, що привітання Ющенка форуму депутатів усіх рівнів свідчить про те, що президент підтримує стремління Партії регіонів "до подолання розколу між Сходом і Заходом України".

"У своїй заяві 10 липня президент ще раз підкреслив це словами: "Я не приймаю жодних конфронтаційних сценаріїв, які здатні завдати шкоди народові та уразити стабільність країни", - сказано у заяві Януковича.

"Щиро зізнаюся, я читав ці слова з особливим відчуттям того, наскільки єдиною і конструктивною є наша позиція з позицією глави держави. Справді, якщо всі гілки влади в Україні будуть дбати про стабільність, про те, щоб не завдати шкоди народові, про те, щоб впевнено йти вибраним курсом на поліпшення життя людей, то за українську перспективу можна бути спокійним", - заявляє він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування