Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗАВТРА ЗБЕРЕТЬСЯ "МАЙДАН-2"?

Понеділок, 10 липня 2006, 20:17

У вівторок о 9.30 біля стін Верховної Ради пройде мітинг протесту проти створення коаліції між Партією регіонів, Соцпартією і Компартією та висунення Віктора Януковича на посаду прем’єра.

"Всі, для кого Вільна Україна – святі слова; хто має за справу честі боротьбу за правду, свободу, справедливість, власну гідність – приходьте до Верховної Ради у вівторок на 9.30", - сказано у заклику "Треба встати і вийти!", розміщеному на сайті "Майдан".

"Півтора роки тому ми вийшли на Майдан, на сотні Майданів по всій Україні, вимагаючи правди, свободи і справедливості. Тоді ми думали, що перемогли: перемогли кучмізм, перемогли фальсифікаторів, перемогли бандитів. Але залишилася незмінною злочинна Система, побудована на брехні, корупції, беззаконні, використанні влади заради грошей", - йдеться у листі.

Підписанти закликають "зруйнувати систему", щоб вона "не закреслила майбутнє України".

"Якщо ти, незалежно від віку, професії, мови, етнічного походження, тощо хочеш бути вільним громадянином вільної правової держави, а не безголосим підданим олігархічного паханату, якщо ти хочеш жити в Європі, а не на сірому постсовєцькому просторі – вічній сфері чужих інтересів, якщо ти вважаєш порушення закону злочином, непрозорі підкилимні домовленості політиків – брехнею, то ми з тобою однієї крови!", - йдеться у заклику.

Акція пройде під вимогами невідкладного формування дієздатного складу Конституційного Суду, формування “Нашою Україною” та Блоком Юлії Тимошенко єдиного блоку – "жорсткої опозиції до регіонально-комуно-соціалістичної влади", виконання президентом Віктором Ющенком своїх функцій гаранта Конституції щодо унеможливлення формування виконавчої гілки влади нелегітимним шляхом.

Учасники акції також вимагатимуть розпуску Верховної Ради у разі, коли новий уряд не буде сформовано вчасно та у суворій відповідності з Конституцією та регламентом Верховної Ради.

"Ми нікому не дозволимо порушувати наші права, свободи і інтереси. Ми нікому не дозволимо порушувати закон. Ми не “помаранчеві”. Наші кольори – синій і жовтий. Пов’яжи на ознаку громадянської солідарності синьо-жовту стрічку", - сказано у заклику.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування