"НАША УКРАЇНА" ВИРІШИЛА ГОТУВАТИСЯ ДО НОВИХ ВИБОРІВ

Понеділок, 10 липня 2006, 21:51

Рада партії "Народний Союз "Наша Україна" ухвалила рішення готуватися до дострокових парламентських виборів.

Про таке рішення за результатами голосування на засіданні ради партії повідомив керівник фракції Роман Безсмертний.

"Рішення ухвалено про те, щоб партія готувалася до дострокових виборів. Ми стоїмо на позиції, що частина підстав для таких дій створена. Рішення це має ухвалити президент, але партія буде готуватися до наступних виборів", - сказав він.

Іншим рішенням рада ухвалила не приєднуватися до коаліції Партії регіонів, Соцпартії та Компартії.

Водночас першим пунктом рішення ради НСНУ Безсмертний оголосив уповноважити президію НСНУ виробити нову політичну стратегію партії і ухвалювати рішення для виконання програмних засад партії.

Ще одним своїм рішенням рада НСНУ ввела Петра Порошенка до президії партії.

Відповідаючи на питання, чи можливе об’єднання списків "Нашої України" та БЮТ у разі достокових виборів, Безсмертний відповів:

"Це справа переговорів з Блоком Юлії Тимошенко. Якщо такі переговори будуть результативні і якщо буде ухвалено рішення про дострокові вибори, зрозуміло, що змістом (переговорів) буде питання спільного списку. Якщо ні – то партія піде сама".

На питання, чи існує у партії розкол, Безсмертний відповів: "На раді партії при голосуванні було 4 чи 5 тих, хто утримався, тому говорити, що в партії є якийсь розкол не доречно".

За словами Безсмертного, рішення щодо дій "Нашої України" на засіданні Верховної Ради у вівторок буде ухвалюватися у вівторок на зранку на засіданні фракції.

"Ми розглядаємо це (блокування трибуни) як один з варіантів дій", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування