Якщо Тимошенко не світить прем'єрство, її зрадять депутати

Понеділок, 10 липня 2006, 21:58
Якщо очікування депутатів від БЮТ щодо прем'єрства Юліи Тимошенко не збудуться, коаліція ПРУ, СПУ І КПУ поповниться великою кількістю бютівських депутатів.

Таку думку в понеділок в ефірі 5 каналу  висловив депутат від Партії Регіонів Ігор Шкіря.

При цьому він вважає, що кількість депутатів від БЮТ "може бути і більшою, ніж від "Нашої України", якщо "НУ" не приєднається цілком".

Він нагадав заяви представників Партії регіонів про те, що "у найближчі дні, можливо тижні, у коаліції буде конституційна більшість (300 депутатів -УП), тобто до коаліції приєднаються десь 50-60 осіб з інших фракцій".

Шкіря заявив, що в "Наший Україні" "ще не знають, чи приєднуватимуться вони цілком або тільки частиною", однак, за його переконанням, це відбудеться обов'язково, оскільки "не може президентська партія бути в опозиції".

Він нагадав, що представники Регіонів "уже кілька місяців говорять, про те, що прагматичне крило "Нашої України", "бізнес-крило" давно веде переговори з ПР".

"Вони називали це консультаціями, сьогодні я вважаю, потрібно починати серйозні переговори – тому що вже завтра в парламенті збираються обрати віце-спікерів, керівництво комітетів", додав депутат.

Шкіря також повідомив, що "Наша Україна" і БЮТ одержать ті, комітети, які "належать опозиції", назвавши серед них комітет із свободи слова, боротьби з корупцією і з соціальних питань.  

Регіонал також висловив переконання, що президент "перший не зацікавлений у розпуску парламенту".

"Чому? Якщо буде прийняте рішення про дострокові вибори, обов'язково буде піднятий бар'єр, і в мене великі сумніви, що "Наша Україна" переборе цей піднятий бар'єр".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування