Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко можуть з'явитися зрадники?

Вівторок, 11 липня 2006, 10:35

Близько десяти членів із фракції БЮТ мають намір увійти до складу "антикризової" коаліції Партії регіонів, комуністів і соціалістів.

На даний момент серед потенційних "перебіжчиків" називають представників бізнес-груп Богдана Губського, Василя Хмельницького і Таріела Васадзе, повідомляє джерело газеті "Дело"

Однак на їхнє особисте приєднання до коаліції "регіонали" не розраховують.

"Я не можу за них відповідати. Але двері для усіх відкриті. У тому числі і для них", - заявив член Партії регіонів Володимир Сівкович.

"Звичайно, це буде. Це було завжди і буде завжди. Члени різних фракцій зараз будуть підходити і просити, щоб їх записали в коаліцію", - додав він.

За словами джерела газети в БЮТ, самі олігархи формально не ввійдуть до складу новоствореної коаліції. Замість цього вони, швидше за все, делегують "регіоналам" наближених до них народних депутатів зі своїх груп.

"Бізнес піде в останню чергу. Бізнес піде вже тоді, коли буде голосування за прем'єра", - сказав Сівкович.

У свою чергу член БЮТ Дмитро Видрін упевнений, що шанси на те, що велика частина бізнес-еліти БЮТ приєднається до "антикризового" коаліції, невисокі.

"Ймовірність незначна, на мій погляд. Вони розуміють, що на зраді можна виграти тактичний вибір, але ніколи - стратегічний. А усі великі бізнесмени - це стратеги", - відзначив Видрін.

На його думку, термін існування "антикризової" коаліції обмежиться тижнями.

Представники БЮТ говорять, що на даний момент не відомі імена тих, хто готовий приєднатися до коаліції.

"Якщо в когось з них є таке бажання, то вони не діляться цим. В індивідуальних бесідах я не чув цього", - сказав бютівець Василь Онопенко.

Раніше, під час голосування за спікера, всупереч рішенню фракції два представники "Нашої України" Олександр Волков і Володимир Заплатинський проголосували за кандидатуру Олександра Мороза.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування