Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича кажуть, що Мороз "чихав" на угоду помаранчевих, і не здадуть трибуну без бою

Вівторок, 11 липня 2006, 10:37

Лідери Партії регіонів впевнені в безрезультатності спроб Блоку Юлії Тимошенко та "Нашої України" блокувати парламент.

"Сьогодні будуть дрібні бійки і нічого більше. Коаліція створена, у нас є спікер", - повідомив журналістам Борис Колесников.

За його словами, у вівторок парламент планує обрати віце-спікерів та визначитися з кількістю комітетів.

У свою чергу Євген Кушнарьов зазначив, що у них достатньо досвіду для того, щоб зірвати плани БЮТ та "Нашої України".

"Ми навчені помаранчевими. Тому, поки ми не доведемо до логічного завершення заплановані дії, ми будемо контролювати трибуну", - сказав він.

"Якщо ми отримаємо гарантії від помаранчевих, що вони визнають коаліцію і готові працювати в опозиції, то кордон навколо трибуни буде знято", - додав Кушнарьов.

Він повідомив, що представники Партії регіонів приїхали до парламенту із самого ранку, щоб заблокувати трибуну перед тим, як це планували зробити представники БЮТ та "Нашої України".

"Я був у парламенті о 7:15 ранку. І в цей час вже 150 наших депутатів перебували в сесійній залі", - зазначив Кушнарьов.

Він назвав безпідставними претензії до Олександра Мороза, який порушив коаліційну угоду між "Нашою Україною", БЮТ та СПУ.

"Якщо хтось виходить з коаліції, то він чихати хотів на цю угоду. Він тому-то й виходить, тому що не згодний з цією угодою", - додав Кушнарьов.

Він також повідомив, що у вівторок нова коаліція планує надіслати до президента Віктора Ющенка подання про затвердження прем'єром Віктора Януковича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...