Усі "діти" "Нашої України" вирішили не йти до "регіонів"

Вівторок, 11 липня 2006, 11:07

Рішення про неприйнятність входження до коаліції з Партією регіонів, СПУ та КПУ підтримали усі партії-члени Блоку "Наша Україна".

"Це є позиція, яка була сьогодні зранку підтверджена всіма політичними силами, які входять до складу Блоку "Наша Україна", - сказав Петро Порошенко у парламенті у вівторок.

Він також нагадав рішення політради щодо підготовки до дострокових виборів, оскільки "те, що коїться сьогодні в парламенті, є жахливим".

"Верховна Рада є представницьким органом, а принаймні одна фракція сьогодні інтересів виборців не представляє", - сказав він.

"Зараз у Верховній Раді неможливо ні за що проголосувати, навряд чи взагалі що-небудь буде проголосовано. А те, що спікера вводили під конвоєм, такого взагалі ніколи в житті не було", - сказав Порошенко.

При цьому Порошенко спростував інформацію про те, що деякі члени "Нашої України" планують увійти в коаліцію з Партією регіонів.

"Вчора у нас відбулося голосування на раді партії. Всі депутати голосували одностайно – за те, що коаліція у тому форматі є неприйнятною", - сказав він.

Як відомо, у понеділок рада партії "Народний Союз "Наша Україна" ухвалила рішення про неприйнятність входження до коаліції з "регіонами", а також про підготовку до дострокових виборів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування