Янукович відправив "помаранчевих" до суду, а його люди "охороняють" Мороза

Вівторок, 11 липня 2006, 11:25

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович пропонує своїм політичним опонентам звернутися до суду, якщо вони вважають новостворену коаліцію нелегітимною.

"Якщо наші опоненти з чимось не згодні, вони мають можливість подати до суду, і нехай суд ухвалює рішення", - сказав Янукович після засідання погоджувальної ради парламенту у вівторок.

За його словами, Партія Регіонів не боїться можливого розпуску Верховної Ради, адже у випадку дострокових виборів вони впевнені, що отримають "остаточну перемогу, і на цьому завершиться весь цей кошмар".

Водночас Янукович заявив, що Партія регіонів не є прихильником розпуску парламенту.

Він стверджує, що робота Верховної Ради має бути продовжена згідно з регламентом. "Треба обрати президію парламенту, визначитися зі структурою і кількістю комітетів", - сказав Янукович.

Він запропонував лідерам всіх фракцій коротко висловити свою політичну позицію. На цих його словах у сесійній залі заревіли мегафони, які увімкнули представники БЮТ та "Нашої України".

На питання, як Янукович збирається викладати свою позицію в таких умовах, він відповів: "Ми подивимось".

Також Янукович підтвердив, що депутати його фракції охороняють спікера Олександра Мороза. "Наші люди охороняють спікера, і це нормальна парламентська норма".

На запитання, чому в нього такий поганий настрій, Янукович відповів: "У мене настрій не гірший, ніж у вас".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування