Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція забезпечує "неблокування" трибуни, а інші – "звукове оформлення"

Вівторок, 11 липня 2006, 11:36

Член політради Партії регіонів Євген Кушнарьов вважає, що нинішні події у Верховній Раді - це "звикання однієї частини парламенту до того, що вони є більшість, іншої частини до того, що вони є опозиція".

Політик зазначив, що "сьогодні немає ніякого блокування роботи парламенту, є запобіжний захід антикризової коаліції, якраз щоб не припустити блокування", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За словами Кушнарьова, "інші фракції забезпечили "звукове оформлення".

Реклама:

"Адекватну форму реагування на власну поразку і на розвиток подій БЮТ і "Наша Україна" не знайшли", - вважає депутат.

При цьому він повідомив, що "якщо у вівторок буде направлене представлення за підписом голови Верховної Ради президенту, то ми будемо чекати відповіді Ющенка".

"Якщо він (президент) завтра внесе кандидатуру Віктора Януковича на затвердження парламенту, то він завтра буде затверджений, і за два дні буде сформований уряд", - додав Кушнарьов.

ВІДЕО ДНЯ

Депутат також заявив, що Партію регіонів абсолютно не лякають дострокові вибори.

"Але ми – відповідальна політична сила. Ми сформували коаліцію, тим самим узяли на себе відповідальність за стан справ у державі. Ми знаємо, що робити, й готові працювати", - зазначив Кушнарьов.

"Я не хочу вірити в те, що президент стане заручником авантюрних планів і дій БЮТ і Тимошенко", - додав він.

За його словами, "зрозуміло, що дострокові вибори вигідні тільки їй (Тимошенко), тому що вона сподівається за рахунок своєї непримиренної позиції забрати більшу частину електорату "Нашої України".

"Але чи потрібно це президенту, нехай думає він", - додав Кушнарьов.

Депутат підкреслив готовність антикризової коаліції сформувати "нормальну владу": "Україні потрібний нормальний взаємоповажний діалог президента і парламенту, президента й коаліції більшості. Ми також до цього готові".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...