Під Раду прийшли "жовто-блакитні", а януковичі сплять на прапорах

Вівторок, 11 липня 2006, 13:40

Станом на 13:30 вівторка прихильників Партії регіонів під стінами Верховної Ради суттєво поменшало.

Як передає кореспондент "Української правди", по периметру огорожі парламенту стоять близько 100 людей з символікою Партії регіонів, Соцпартії та Компартії.

'Учасниця
Учасниця "жовто-блакитного" мітингу. Фото з форуму "Української правди"

Інші прихильники Партії регіонів розташувалися під деревами у Маріїнському парку. Дехто з них розклав привезену з собою їжу. Інші відпочивають, постеливши на траву свої прапори.

Біля фонтану у Маріїнському парку розташовано близько 40 агітаційних наметів Партії регіонів, у який роздають символіку партії.

Водночас справа біля огорожі у натовпі можна помітити людей з жовто-блакитними прапорами та стрічками, пов’язаними на руках або головах.

Як повідомив член Партії Регіонів Євген Кушнарьов, партія подавала заявку на участь у мітингу 10 тисяч людей. На його переконання, людей на мітингу було стільки ж.

В той же час, за оцінками міліції, у час пік о 10 годині ранку на мітингу перебували близько 1,5 тисячі людей.

Також біля огорожі Верховної Ради можна побачити кілька наметів жовто-блакитного кольору.

В той же час, як повідомляють учасники мітингу, відвідувачі форуму "Української правди", кількість прихильників помаранчевих сил становить від 2 до 3 тисяч осіб. Вони тримають жовто-блакитні стрічки.

Однак прихильники "регіоналів" тримаються згуртовано, а прихильники помаранчевих сил розсіяні між "блакитними".

Вони скандують "Україна", "Раду на перевибори". Коли проходять депутати, представники СПУ або Партії регіонів, вони скандують "Ганьба".

Як відомо, у понеділок на сайті "Майдан" було розміщено заклик до "усіх небайдужих" у вівторок о 9.30 прийти під стіни Верховної Ради, де мав відбутися мітинг протесту проти створення коаліції між Партією регіонів, Соцпартією і Компартією та висунення Віктора Януковича на посаду прем’єра.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування