Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" звинуватила Мороза у поверненні кучмізму

Вівторок, 11 липня 2006, 14:38

"Наша Україна" розцінює утворення у Верховній Раді антикризової коаліції у складі Партії регіонів, Соцпартії та комуністів як повернення "кучмістських принципів здійснення політики".

Про це йдеться в заяві "Нашої України", розміщеній на сайті блоку.

"Наша Україна" також засуджує дії лідера соціалістів Олександра Мороза, який "брутально зрадив інтереси виборців".

"Його позиція завдала дошкульного удару українській демократії, посиливши реваншистські сили українського парламенту", - зазначається у заяві.

"Фактично Україна стала заручником особистих планів і перспектив голови Соцпартії і поставила під загрозу утвердження цивілізованої політичної системи європейського зразка", - додається в документі.

В заяві нагадується, як Мороз у 2004 році закликав на Майдані проводити чесну, прозору та відповідальну політику.

"Все це зрадив Мороз сьогодні", - наголошує "Наша Україна", сподіваючись, що суспільство "адекватно оцінює вчинок Олександра Мороза".

"Сьогодні від Соціалістичної партії відвертаються не лише її вчорашні прихильники, а й самі партійці – саморозпустилася Рівненська обласна організація партії. Дії українських соціалістів та їхнього керівника також вже засудили лідери соціалістів Європейського парламенту", - говориться в заяві.

Водночас "Наша Україна" закликає українське суспільство залишатися відданим демократичним цінностям і прагненню європейського майбутнього для України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування