Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КОАЛІЦІАНТИ ЛЯКАЮТЬ НАРОД ГРОМАДЯНСЬКИМ КОНФЛІКТОМ

Вівторок, 11 липня 2006, 17:11

Лідери антикризової коаліції заявляють про те, що опозиційні фракції намагаються привести країну до повного хаосу, який може завершитися громадянським конфліктом.

Про це сказано у зверненні учасників коаліції до народу України, партій і громадських організацій, розміщеному на сайті Партії регіонів.

"Окремі безвідповідальні політики, що вели державу до глибокої системної кризи, хочуть нав'язати суспільству небезпечну гру, поступово втягнувши народ України в свої авантюри... Радикальне крило незначної частини парламенту робить спробу наростити напругу в суспільстві", - сказано у зверненні.

"Ми, учасники антикризової коаліції, як відповідальна, конструктивна і стабілізуюча сила, прагнемо миру, спокою і негайного вжиття всіх заходів для подолання глибокої політичної та економічної кризи в Україні", - заявляють учасники коаліції.

Вони закликають усі політичні сили в парламенті приєднуватися до них і створювати широку коаліцію, "яка відображала б повний спектр настроїв суспільства".

"У цьому нашому прагненні у нас нема іншої підтримки, окрім підтримки народу України. І тисячі людей доброї волі, які прийшли 11 липня до Верховної Ради, щоб продемонструвати своє стремління до стабільності – яскраве свідчення того, що громадяни України розуміють і підтримують антикризову коаліцію, поділяють наші наміри до об'єднання", - сказано у зверненні.

Учасники коаліції зертаються "до солдатських матерів, до сивочолих ветеранів, до робітників, вчителів, лікарів, селян, до юнаків і дівчат, які вступають у самостійне життя" з проханням підтримати їх "у важливій справі збереження спокою у суспільстві, забезпечення поступального розвитку країни".

"Ніхто не може бути зараз байдужим. І старий, і малий повинен сьогодні сказати рішуче "ні" тим, хто хоче розколоти Україну і втягнути суспільство в громадянський конфлікт. Ми – за мир. За стабільність. За розвиток. За прогрес і демократію", - сказано у зверненні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...