У Януковича стало на одного мера більше

Вівторок, 11 липня 2006, 18:49

Міський голова Запоріжжя Євген Карташов вступив у Партію регіонів.

"Учора (10 липня) на політраді Партії регіонів Віктор Федорович Янукович (лідер Партії регіонів) вручив мені партійний квиток під номером 434", - повідомив Карташов у Запорожжі на прес-конференції у вівторок.

За словами мера, його вступ у Партію регіонів є способом вирішення політичного протистояння в Запорожжі, що виникло після того, як ця політична сила одержала більшість у міськраді.

"Я вирішив показати, як можна знімати всі конфліктні питання, протистояння, що існують через, на мій погляд, до кінця не продуманий закон про вибори... Я вирішив своїм прикладом показати, як потрібно вирішувати проблеми в місті. Якби я вирішував їх на точці протистояння - нічого хорошого не було б", - сказав він.

У Запорізькій міськраді представлені 7 партій: Партія регіонів - 43 депутати, БЮТ - 15, Блок Наталі Вітренко "Народна опозиція" - 9, КПУ - 7, "Реформи і порядок" - 6, "Віче" - 4, об'єднання "Запоріжжя - наше місто" - 4. Усього в Запорізькій міськраді 88 депутатів.

Партія регіонів перемогла на парламентських виборах у Запорізькій області.

64-літній Карташов керує Запорожжям із квітня 2003 року. Переобраний на посаду мера навесні 2006 року. Він також був главою Запорізької обласної державної адміністрації в 1999, 2001-2003 роках. Обіймав посаду посла України в Казахстані в 2000-2001 роках.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування