Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз хоче, щоб Ющенко заборонив помаранчевим бити соціалістів по руках

Вівторок, 11 липня 2006, 18:54

Соціаліст Микола Рудьковський заявляє, що спікер Олександр Мороз поїхав до президента Віктора Ющенка, щоб він переконав "Нашу Україну" і БЮТ не зривати роботу парламенту.

"Президент дав доручення на жорсткий сценарій поведінки депутатам БЮТ і Нашої України в сесійній залі", - вважає він.

"І ми звернулися до Мороза, щоб він поїхав до президента і пояснив, що ми сподівалися, що не таку демократію Ющенко будуватиме в Україні і сесійній залі", - зазначив Рудьковський 5 каналу.

"Я надіюсь, що Мороз переконає Віктора Андрійовича, що депутати в Верховну Раду обрані, щоб приймати закони і вести себе в рамках регламенту, а не так, як вони себе зараз ведуть. Я маю на увазі БЮТ і Нашу Україну", - зазначив він.

За його словами, опозиція "має критикувати".

"А вони поводяться деструктивно – виривають картки, як було по відношенню до мене. Вони б'ють по руках Валентину Семенюк і виривають в неї картку, а Турчинов штирхає сірники туди, де має бути картка. Це не депутати, це малі діти", - поскаржився він.

Він також висловив упевненість, що у вівторок депутати оберуть першого віце-спікера.

На питання щодо нелегітимності обрання спікером Мороза він зазначив, що голову ВР може висувати будь-який депутат, а не коаліція, оскільки "він є спікером всієї Верховної Ради".

На питання щодо двох "нашоукраїнців", що вже приєдналися до коаліції, він припустив, що в середу будуть "як мінімум, ще 5 осіб".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування