Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коаліція влаштувала переворот у лічильній комісії заради Мартинюка

Вівторок, 11 липня 2006, 20:24

Депутати антикризової більшості переобрали голову лічильної комісії, щоб провести голосування по віце-спікеру.

Про це повідомив в ефірі 5 каналу депутат БЮТ Олександр Турчинов.

"Вони тихо зібралися в кімнаті, не попередивши нас, і переобрали голову лічильної комісії, яку очолював наш Євген Шаго. Таким чином, вони створили свого керівника, який може підписати будь-який протокол", - сказав депутат.

Він наголосив, що будь-яке голосування, яке проходить зараз у Раді, не є легітимним.

"У нас нема бажання бігати за ними по кулуарах, слідкувати, де вони в туалетах голосують. Ми вважаємо, що треба політично вирішувати це питання", - сказав депутат.

"Оскільки нема жодної політичної сили, яка могла б самостійно сформувати уряд, коли пробують шляхом зради та підкупу сформувати комуно-кримінальну більшість, я думаю, є всі підстави у президента розпустити парламент", - додав Турчинов.

"Я думаю, що наше завдання - забезпечити роботу Верховної Ради в конституційному руслі, і коли буде потрібно, то ми будемо діяти", - додав депутат.

Він відзначив, що у вівторок багато депутатів БЮТ отримали "серйозні ушкодження" у сутичках із регіоналами, але, на відміну від них, нікого не били по обличчю.

"Весь світ сьогодні бачить, що це не парламент, а інше утворення.... СПУ, регіони й комуністи перекреслили український парламентаризм", - зазначив депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування