Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович-молодший вночі ходив у народ

Середа, 12 липня 2006, 10:12

Депутат Віктор Янукович-молодший відвідав у вівторок ввечері наметове містечко Партії регіонів, розбите у Маріїнському парку.

Про це повідомляє 5 канал.

На питання, що робитиме його партія у середу, Янукович-син відповів, що "не встиг одержати ще інструкції, оскільки вийшов і відразу спілкувався з народом".

"Для мене це свого роду заряд енергії", - сказав він про спілкування з людьми.

"Оскільки люди реально підтримують. Оскільки людям усе набридло. Вони втомилися слухати неправду від помаранчевої влади. Від коаліції, котра навіть не змогла розділити портфелі між собою", - додав Янукович-молодший.

Віктор Янукович-молодший викликав захоплення в таборі молодих регіоналів, зазначає 5 канал.

"Дівчата прагнули бодай доторкнутися до перспективного політика. Старші жінки благали натовп відпустити кумира. Мовляв, "дитина втомилася", - говорить автор сюжету.

Біло-блакитні зайняли територію у Маріїнському парку біля Верховної Ради. Там же "оселилися" православні с хоругвами, які кажуть, що прийшли виганяти "американську нечисть".

На шляху додому авто Віктора Януковича без перешкод проїхало повз майдан Незалежності, де встановили з десяток наметів прихильники "Нашої України" та БЮТу.

Увечері кілька активістів Партії регіонів намагалися встановити під колоною "Незалежності" свій намет. Але помаранчеві попросили їх піти, зазначає канал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування