БЮТ заблокував Грушевського, у Маріїнці – "голубі", а на Банкову приїде Шон Карр

Середа, 12 липня 2006, 11:25

На вулицях Грушевського, Інститутській та Банковій у Києві проходять народні акції на підтримку різних політичних сил.


Біля Верховної Ради проходив мітинг прихильників БЮТ. Люди практично заблокували рух по вулиці Грушевського, однак станом на 11:30 вони почали розходитися.

Позаду будівлі парламенту стоять намети БЮТ, з плакатами "Ми за розпуск парламенту", "Хунта не пройде".

Водночас з боку Маріїнського парку розташувалися намети прихильників Партії регіонів, комуністів та соціалістів. Біля парламенту стоїть сцена з великим екраном, грає музика, яка час від часу преривається виступами.

Прихильники коаліції тримають біло-сині, червоні та малинові прапори, а також таблички з назвами обласних центрів, звідки вони приїхали. На огорожі Маріїнського парку висять плакати "Лед тронулся, господа присяжные", "Юля не плачь, зато ты красивая", "Народ за антикризову коаліцію", "Народ за прем'єра Януковича".

Водночас, як передає УНІАН, біля секретаріату зібралося близько 1 тис. активістів громадської організації "Досить".

Як повідомив лідер організації Сергій Пишун, на Банковій зібралися молоді люди з метою висловити думку студентів з приводу сьогоднішньої політичної ситуації та дати відповідну оцінку.

Він зазначив, що в акції беруть участь студенти з усіх вузів міста Києва. Як зазначив Пишун, встановлення колонок дасть можливість виступити всім бажаючим та провести "суспільне караоке".

Очікується, що в акції візьме участь зять лідера БЮТ Юлії Тимошенко, рок-музикант Шон Карр.

На Майдані Незалежності розташувалися намети "жовтої" та "рожевої" Пори та близько сорока активістів партії із своєю атрибутикою.

"Рожева" Пора вивісила плакати з написами: "Влада поза законом", "Ми за чесний суд", "Мороз зрадник!" а також скриньку для збору коштів.

Поруч знаходяться кілька безлюдних агітаційних наметів БЮТ та прапори Форуму порятунку Києва

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування