Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ПОРА" СКЛИКАЄ УСІХ НА МАЙДАН

Середа, 12 липня 2006, 14:57

Партія "Пора" закликає українське суспільство приїхати на Майдан і вимагати в разі потреби проведення дострокових парламентських виборів.

Також партійці звертаються до політичних демократичних сил - НСНУ, БЮТ та інших партнерів - створити громадянський фронт захисту свободи, повідомляє Ліга.

Про це в середу на екстреному брифінгу на Майдані Незалежності повідомив член політради партії "Пора" Владислав Каськів.

Він підкреслив, що українські політсили демократичного напрямку "ще незрілі", тому і не змогли сформувати ту політичну програму, що вивела б країну з кризи.

Звертаючись до громадян України, представник "Пори" зазначив: "Зараз від вас чекають зневіри, чекають, що ви подумаєте, що в цій країні нічого не можна змінити, і усі політики однакові. Це неправда".

За його словами, два роки тому на "помаранчеву" революцію люди приходили не заради політиків, а заради власних переконань.

"Незалежно від того, що вирішать політики, ми звертаємося прийти, приїхати на Майдан, можливими і неможливими способами, і адресувати свою волю Верховній Раді, що повинна негайно звільнити зрадника Мороза з посади голови ВР", - заявив Каськів.

Також, за його словами, Верховна Рада повинна "ліквідувати коаліцію, в якій присутні комуністи, - такого навіть у часи Кучми не було, - і встановити новий формат демократичного уряду".

При цьому він зазначив, що, якщо політики будуть не в змозі виконати ці вимоги, "Пора" закличе всіх громадян України вимагати перевиборів депутатського корпусу Верховної Ради.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування