Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко думає, що в письмовому варіанті депутати краще його почують?

Середа, 12 липня 2006, 15:34

Президент Віктор Ющенко має намір звернутися до парламенту з пропозицією повернутися у легітимне русло.

За словами заступника голови секретаріату президента Івана Васюника, президент "звернеться до парламенту письмово з пропозицією забезпечити у відповідності до Конституції та регламенту роботи ВР ефективну діяльність парламенту".

Зокрема, "вирішити питання щодо коаліції депутатських фракцій та внесення пропозицій щодо кандидатур на посаду прем'єр-міністра, утримавшись від невиважених та безперспективних рішень".

Васюник також наголосив, що "та вистава, яка відбувалась у вівторок у парламенті, суперечить європейським принципам парламентаризму і українському законодавству".

"Президент обурений, що останні рішення парламенту приймалися під тиском із намаганням підкупу, переманювання депутатів", - зазначив Васюник.

"Він закликає відмовитись від такого способу прийняття політичних рішень в парламенті, бо це шлях повернення до великої корупції у парламенті", - додав він.

Торкаючись питання про те, чому на ранковій зустрічі у секретаріаті президента не була присутня лідер БЮТ Юлія Тимошенко, Васюник зазначив, що президент "постійно в телефонному режимі - односторонньому, багатосторонньому – прямих зустрічах веде діалог з усіма керівниками фракцій".

"Тому прошу не відноситись до факту однієї зустрічі, як до виключення. Є правило використати максимально можливість президента забезпечити діалог між силами, які на даний момент перебувають в конфронтації", - заявив Васюник.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: