Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ПРОСИТЬ "НАШУ УКРАЇНУ" НЕ ЛІЗТИ В МОГИЛУ

Середа, 12 липня 2006, 16:46

Блок Юлії Тимошенко вимагає від президента Віктора Ющенка проголосити дострокові вибори до Верховної Ради.

Про це йдеться в зверненні БЮТ до українського народу.

"Ми звертаємося до президента як до гаранта Конституції з вимогою виконати свій обов’язок і зупинити антиконституційний заколот та кримінально-комуністичну контрреволюцію і негайно проголосити дострокові вибори до Верховної Ради", - говориться в заяві.

БЮТ наголошує, після "державної зради 6 липня" до влади "рвуться реваншисти, що хочуть відкинути Україну на десятки років назад, до тоталітарних часів".

"Ті, хто впродовж п’ятнадцяти років знущався на українським народом, ті, кого люди силоміць викинули з можновладних кабінетів під час Народної Революції, рвуться керувати державою знову", - говориться в заяві.

БЮТ також звернувся до блоку "Наша Україна" з проханням "не вести жодних переговорів про створення так званої "широкої коаліції" з комуністами чи кланом Януковича".

"Адже така коаліція стане широкою могилою для української державності. Ми просимо їх утриматися від тимчасових спокус та сумнівних компромісів, адже за такі поступки доведеться розплачуватися втратою України", - говориться в заяві.

"Будь-яка консолідація представників "Нашої України" з донецьким кланом освятить акт державної зради і зробить національну катастрофу незворотною", - наголошує БЮТ і пропонує "Нашій Україні" приєднатися до своєї боротьби".

Також блок Тимошенко звертається до українського народу з проханням підтримати їх боротьбу.

"Ми добре розуміємо, що ви втомилися від зрад з боку тих політиків, яким ще вчора вірили і на яких покладали надії. Але ж сьогодні знову приходить час вибору. І саме у ваших роках доля і майбутнє України", - говориться в заяві.

"Вони не бояться нічого, за винятком Українського народу та його праведного гніву. Тільки народ України в змозі зупинити кримінально-комуністичний реванш та врятувати державу від сповзання в безодню реанімованого кучмізму, тоталітаризму і бандитизму", - наголошує БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування