Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький вирішив не церемонитися з "наметовими містечками"

Середа, 12 липня 2006, 18:01

Головне управління контролю за благоустроєм і зовнішнім дизайном Київської міськдержадміністрації винесло розпорядження про демонтаж наметів, встановлених у центральній частині столиці.

Про це заявили в Головному управлінні з питань внутрішньої політики Київської міськадміністрації, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

До ГУ з питань внутрішньої політики надійшли заявки на проведення акцій зі встановленням наметів від Партії регіонів - біля Верховної Ради, партії "Пора" - на Майдані Незалежності.

Звичайно кількість наметів, яку передбачається встановити, у заявці не вказується.

Заявка від БЮТ на встановлення наметів біля Верховної Ради, можливо, подана, однак в управління у встановленому порядку поки не надійшла.

У ГУ з питань внутрішньої політики також повідомили, що подальші дії мерії у відношенні встановлених наметів будуть залежати від того, якою буде реакція організаторів акцій на розпорядження про їх демонтаж.

Як відомо, у Києві 11 липня знову з'явилися наметові містечка - біля Верховної Ради і на Майдані Незалежності.

У середу біля Верховної Ради в Маріїнському парку (вбік станції метро "Арсенальна") встановлено близько 60 наметів Партії регіонів, у парку навпроти Кабміну - близько 50 наметів БЮТ, на Майдані Незалежності - близько 30 наметів партії "Пора".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування