ДЕПУТАТ БЮТ НАЛЯКАВ СОРАТНИКА ЯНУКОВИЧА ГУМОВИМИ КУЛЯМИ

Четвер, 13 липня 2006, 10:22

Стрілянина відбулася цієї ночі у Маріїнському парку біля Верховної Ради.

Про це повідомляє 5 канал.

Це сталося після того, як регіонал Валерій Бондик почав ламати намети бютівців. Тоді депутат від блоку Юлії Тимошенко Віктор Таран вистрелив гумовою кулею у повітря, щоб захистити намет.

"В цій ситуації, коли мене виштовхнули за бари на асфальт і почали зривати намет, я зрозумів, що треба щось робити. Можливо, це було невірно, можливо. Я це визнаю. Я просто вистрілив в повітря. Для того, щоб сюди скликати міліцію і людей. Ефект був колосальний. Через 30 секунд тут були всі", - сказав Таран.

Таран також поскаржився на міліцію, яка проігнорувала інцидент.

"Вони просто розвернулися і зробили вигляд, що нічого не відбувається", - сказав депутат.

Натомість Бондик стверджує, що не чіпав намети За його словами, він поцікавився в присутніх у наметі щодо наявності дозволу на його установку.

За словами депутата, пікетники не пред'явили жодних документів, а після слів "Зараз тобі буде дозвіл" з'явилася молода людина зі зброєю.

"Я не ламав намети. Це не властиво мені - ламати намети. Була застосована зброя щодо мене. Я викликав міліцію", - заявив Бондик.

Бондик запевняє, що хоча й не поранений, але загроза його здоров'ю існує. Мовляв, можливий серцевий напад. Лікарі оприлюднити свій діагноз відмовились.

Водночас працівники міліції повідомили, що є формальні ознаки складу злочину, передбаченого статтею 296 - порушення громадського порядку, хуліганство.

Скільки триватиме слідство у цій справі, наразі невідомо.

Втім, тактично представники БЮТ перемогли. Їхні намети продовжують стояти. Супротивники із Партії регіонів відступили на позиції у парковій зоні, повідомляє 5 канал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News