Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" дадуть опозиції комітети, але поки головуватимуть самі

Четвер, 13 липня 2006, 12:27

Член політради Партії регіонів Євген Кушнарьов запевняє, що керівництво парламентських комітетів буде сформовано у четвер.

"До 15:00 Партія регіонів закінчить формування своїх пропозицій щодо керівників комітетів, і до початку погоджувальної ради вони будуть подані", - сказав він журналістам у четвер в кулуарах парламенту.

За словами Кушнарьова, коаліція готова надати право опозиції головувати в деяких комітетах.

"Якщо блок Юлії Тимошенко і "Наша Україна" запропонують своїх представників на посади голів частини комітетів, ми з цим погодимося. Якщо ні, ми залишимо їх вільними. Але обов’язково призначимо перших заступників для того, щоб всі парламентські комітети були дієздатними", - зазначив він.

Водночас Кушнарьов не зміг назвати, які саме комітети буде віддано опозиції, зауваживши, що це є предметом окремих переговорів.

При цьому він заявив, що формуванню комітетів не завадить блокування сесійної зали представниками опозиції.

"Ми – антикризова коаліція та частина депутатів від фракції БЮТ і "Нашої України", які розуміють власну відповідальність за долю України - зробимо все для того, щоб довести, що Верховна Рада працює і працюватиме", - сказав він.

"І оці всі гучномовці й інші шумові ефекти не завадять нам на вечірньому засіданні сформувати керівництво комітетів", - зазначив Кушнарьов.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...