Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ кличе побільше міліції, бо "Регіони їх провокують"

Четвер, 13 липня 2006, 12:48

Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов заявляє, що намети у центрі Києва стоятимуть доти, доки президент не прийме рішення щодо розпуску Верховної Ради.

"У президента є всі підстави для розпуску цієї скомпрометованої Верховної Ради. Він повинен виконати свій обов'язок. І саме до цього часу ми будемо пікетувати", - сказав Турчинов.

За його словами, у разі, якщо президент піде на домовленості з Партією регіонів, "а з нашого боку це не домовленість, це зрада", тоді БЮТ використовуватиме "інші схеми політичної боротьби, які притаманні цивілізованій опозиції".

При цьому Турчинов закликав представників правоохоронних органів посилити чергування в зонах Верховної Ради та Майдану Незалежності.

Свій заклик він пояснив тим, що, за його інформацією, представники Партії регіонів постійно влаштовують провокації з представниками інших політичних сил.

"Провокатори з табору Регіонів спробували підкинути загострені предмети, а потім телефонувати до міліції", - заявив Турчинов.

"Це був не поодинокий випадок, тому ми вважаємо, що міліції треба активніше працювати в таких зонах конфлікту, де дві політичні сили стоять впритул", - додав він.

При цьому, як зазначив Турчинов, для охорони наметів БЮТ не наймав охоронців: "У нас є тільки партійні активісти, молодь, яка чергує і ночує в наметах".

"Ми допомагаємо їм харчами, оскільки не маємо можливості, як Регіони, по 200-300 гривень давати людям", - сказав він, зазначивши, що кількість активістів постійно зростає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування