Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не хоче брати участь у "пародії" Мороза

Четвер, 13 липня 2006, 15:47

Прем’єр Юрій Єхануров наполягає на тому, що "Наша Україна" не веде жодних переговорів про приєднання до антикризової коаліції.

"Жодних переговорів не було", - сказав він журналістам після засідання погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій.

При цьому він висловив думку, що переговори "можна буде вести" після ухвалення відповідного рішення Блоком "Наша Україна".

Коментуючи заяву лідера Компартії Петра Симоненка про те, що в разі приєднання до коаліції фракції "Наша Україна" у повному складі комуністи виходять з коаліції, Єхануров зазначив:

"Звичайно, це значна погроза. Не може бути й мови про те, щоб "Наша Україна" була в якомусь об’єднанні з комуністами. Це "гремучая смесь".

Відповідаючи на питання, чи готова "Наша Україна" приєднатися до коаліції без комуністів, він відповів: "Це природно, що ми нікуди не підемо, ми готові створювати коаліцію".

Оцінюючи перспективу свого майбутнього можливого прем’єрства, Єхануров сказав: "Я оцінюю зараз таку ситуацію, що я бачу, що вже сьомий місяць (розвиток економіки) йде нормально. Я думаю, що за 7 місяців Кабінет міністрів відзвітує перед громадськістю".

Водночас член політради "Нашої України" Роман Зварич залишив засідання погоджувальної ради, у такий спосіб висловивши незгоду з тим, що "Мороз веде засідання веде так, ніби в парламенті не відбувається нічого неординарного".

На запитання, чи братиме "Наша Україна" участь у вечірньому голосуванні щодо формування керівництва парламентських комітетів, Зварич відповів: "Наша Україна" в цій пародії участі не братиме".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...