Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін хоче випендритися Януковичем перед Великою вісімкою?

Четвер, 13 липня 2006, 16:17

Ідея створити коаліцію у складі Партії регіонів, комуністів, соціалістів, скоріше за все, виникла за межами України.

Про це йдеться у заяві фракції "Наша Україна", яку одразу після початку вечірнього засідання оприлюднив член фракції Борис Тарасюк.

"Складається враження, що авторам цих сценаріїв, окрім дестабілізації в Україні, потрібна дешева демонстрація перед засіданням Великої вісімки", - зазначив депутат.

"Ми розцінюємо подібні кроки як спроби втрутитися у внутрішньополітичні процеси в Україні", - наголосив Тарасюк.

Водночас на уточнююче запитання, які будуть адекватні дії, Тарасюк відповів, що "Наша Україна" буде вдаватися до тих дій, "які будуть зумовлені ситуацією".

Крім цього, у заяві фракції "Нашої України" йдеться про те, що "попри намагання демократичних політичних сил у Верховній Раді налагодити взаємодію і забезпечити громадських спокій у державі, так звана антикризова коаліція, а насправді антидемократична, проводить парламентські процедури з грубим порушенням Конституції і регламенту Верховної Ради із застосуванням мордобою".

За словами Тарасюка, призначення керівництва Верховної Ради, а також спроба поділити парламентські комітет відбувалася за відсутності "належним чином сформованої коаліції, а відтак апріорі є незаконними".

Тарасюк нагадав, що коаліція демократичних сил може припинити своє існування тільки 17 липня.

"Все, що відбувається у сесійній залі, є брутальною наругою над законами і українськими виборцями з боку, в тому числі і тих, хто ще вчора називав себе демократами і йшов на вибори з помаранчевими гаслами", - сказав він.

Тарасюк заявив, що фракція "Наша Україна" засуджує і не визнає будь-які позарегламентні дії у Верховній Раді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...