ТИМОШЕНКО НЕ ХОЧЕ МАЙДАН. Вона думає, що Януковичу будуть корисні вибори

Четвер, 13 липня 2006, 16:49

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що парламентську кризу, яка виникла, мають вирішити політики, а не Майдан.

Про це вона заявила на брифінгу для журналістів у четвер.

Лідер БЮТ заявила, що антикризова коаліція не відповідає настроям людей, а тому її сила вважає себе вільною від будь-яких переговорів з її представниками.

"Ми також хочемо, щоб блок "Наша Україна" так само вийшов з переговорного процессу. І всі почали готуватися до дострокових виборів", - сказала Тимошенко.

За її словами, це "абсолютно корисно і Партії регіонів, і всім силам, які є в парламенті".

"Якщо ми віримо, що за нами стоїть більшість людей в суспільстві, то не потрібно цього боятися. Це нормальна, цивілізована для світу процедура. І коли політики заходять у глухий кут, то краще запитати у народу, як далі жити і рухатися", - сказала Тимошенко.

Лідер БЮТ також наголосила, що не вважає, що "створення будь-якої коаліції "Нашої України" з комуністами і кланами може принести Україні надію на стабільне майбутнє".

Вона також наголосила, що така коаліція не знайде підтримки ні на Сході, ні на Заході.

На питання, чи слід скликати новий Майдан, Тимошенко відповіла: "Я думаю, політики отримали довіру від народу на президентських виборах, і зараз вони повинні вирішити цю проблему".

Коментуючи закид Євгена Кушнарьова, що якщо буде розпущено парламент, то слід ініціювати і президентські вибори, лідер БЮТ відповіла, що слід дотримуватися "духу Конституції, і там не передбачено, що з парламентськими виборами слід проводити президентські".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування