"Відщепенець" Тимошенко думає, що "яструби" підбурюють її на революцію

Четвер, 13 липня 2006, 17:21

Депутат від БЮТ Володимир Зубик, який підтримав антикризову коаліцію, заявляє про небезпеку громадянської війни у разі винесення конфронтації із стін парламенту на вулиці.

Про це Зубик заявив, коментуючи своє рішення підтримати цю коаліцію, повідомляє УНІАН.

Зокрема, депутат пояснив свою позицію бажанням "об`єднати країну".

"Я прийшов будувати, а не ламати. Те, що відбувалося в Раді останні декілька днів - це розпалювання конфлікту. Це знак для тих, хто на вулиці, мовляв, треба вставати і бити т.з. "ворогів", "бандитів", - заявив Зубик.

При цьому, вважає Зубик, "в БЮТ багато конструктивних людей, але "яструби" підбурюють Юлію Тимошенко до нової революції – їм лише б воювати".

"Коли протистояння з парламенту переноситься на вулиці - так недалеко до громадянської війни. У 2004 році ми вже були на грані. Але сьогодні, коли в економіці країни ситуація не з кращих, масові безпорядки це точно не те, що потрібно Україні", - заявив депутат.

Водночас він спростовує, що за підтримку коаліції нібито платили гроші. Зубик назвав ці чутки абсурдом. "Всі, хто мене знає, навіть посоромилися б мені таке пропонувати", - заявив депутат.

Говорячи про те, як можуть члени БЮТ співпрацювати з тими, кого називають "бандитами", Зубик зазначив: "Це говорять ті, хто в житті не створили нічого – кіоск не можуть організувати, а беруться учити інших, - а також ті, хто, заховавшись за ярликами, самі хочуть заробляти на політиці".

Водночас він зазначив, що в БЮТ багато сильних і здібних людей, які можуть принести користь країні, серед них - Тимошенко.

"І не треба називати одних злодіями, а інших добрими чарівниками. Підкреслюю, тільки знайшовши компроміс серед різних думок можна одержати рух країни вперед", - заявив депутат.

З приводу інформації ЗМІ про те, що Зубика нібито побили соратники по блоку за підтримку антикризової коаліції, депутат зазначив:

"Нічого страшного не відбулося, і людям властиві емоції. В умовах загальних колотнеч у Верховній Раді були спроби силових вправ. Проте не чоловіча це справа – виносити подібні речі на публіку", - сказав депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News