Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росії важко коментувати "нісенітниці" "Нашої України"

П'ятниця, 14 липня 2006, 08:52

Москва розглядає політичні процеси в Україні як її суто внутрішню справу і прагне до діалогу з усіма політичними силами, які виступають за розвиток російсько-українського партнерства.

Про це заявив МЗС Росії на прохання ЗМІ прокоментувати заяву фракції "Наша Україна", яку 13 липня озвучив міністр закордонних справ Борис Тарасюк.

"Ми завжди заявляли, що Росія прагне до активного і поступального діалогу з усіма політичними силами України, які насправді виступають за розвиток і поглиблення російсько-українського партнерства", - відзначив російський МЗС.

"Важко коментувати натяки, тим більше повні нісенітниці. Не знаємо, хто, на думку автора зазначених слів, створює різні коаліції в Україні. Що стосується Росії, то ми розглядаємо політичні процеси в сусідній державі як її суто внутрішню справу", - заявив МЗС.

Як відомо, раніше "Наша Україна" зробила заяву, у якій, зокрема, йдеться, що ідея створення антикризової коаліції виникла за межами України для дестабілізації обстановки в цій країні і з метою дешевої демонстрації перед зустріччю "вісімки".

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування